Bahan-bahan:
- 1/2 batang lobak merah - hiris nipis
- 8cm tempe - hiris kecil-kecil
- 1 cawan taugeh
- 10 biji kacang buncis - hiris serong
- 15 biji bebola ikan - belah 2
- 10 ekor udang - buang kulit dan belah belakang
- 1 labu bawang besar - cincang
- 3 biji bawang putih - pecahkan
- 1 biji cili merah - hiris
- 1 sudu serbuk pati ayam
- minyak
Cara:
1. Panaskan sedikit minyak dan tumis cili merah, bawang besar serta bawang putih hingga wangi.
2. Masukkan lobak merah dan tempe. Goreng seketika.
3. Masukkan bebola ikan dan udang. Gaul rata.
4. Masukkan kacang buncis dan taugeh.
5. Taburkan serbuk pati ayam.
6. Sayur Campur siap untuk dihidangkan.